Communications Error

BanksCNC
Posts: 15
Joined: Thu Aug 10, 2017 1:21 pm

Communications Error

Postby BanksCNC » Thu Apr 12, 2018 9:50 pm

So I've had a T9 for about 6 months and all has been working great until recently. All of a sudden i'm starting to get a " Communications Error" in the middle of a job. Screen goes red and the laser stops. Once I powercycle the laser it will recover from the error and continue...ill get abit more done on the job and it happens again...and again...and again....What is causing this error? what Can I do to fix it?

Thanks
Brandon Banks

Tech_Marco
Posts: 4343
Joined: Mon Jun 15, 2009 3:00 pm

Re: Communications Error

Postby Tech_Marco » Fri Apr 13, 2018 9:22 am

Hi

Check the connection cable between the LCD and the main board. I think a lose connection between your PC and the controller should’ show communication error once job was transferred successfully, The only possible issue the data cable between the main board and the LCD. Just lose two screws, unplugged it and plug it back. Then secure the two screws and give it a try.

Let me know if it fix the issue


Marco

BanksCNC
Posts: 15
Joined: Thu Aug 10, 2017 1:21 pm

Re: Communications Error

Postby BanksCNC » Fri Apr 13, 2018 9:47 am

Awesome...Seems to be working for now :-) Thanks Marco

Tech_Marco
Posts: 4343
Joined: Mon Jun 15, 2009 3:00 pm

Re: Communications Error

Postby Tech_Marco » Fri Apr 13, 2018 9:52 am

smile


Return to “DSP T9”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest