Text engraving problem

ichliebekohlmeisen
Posts: 5
Joined: Sat Sep 23, 2017 9:19 pm

Text engraving problem

Postby ichliebekohlmeisen » Sun Apr 01, 2018 3:16 pm

I setup a new file to engrave some text. In the past it would scan an entire line like an inkjet printer, now it is engraving one complete letter at a time. File was .svg created in Inkscape. I converted all my objects (text) to paths, and opened the file in Raycam. Set my text color and selected engrave. Did I change a setting accidentally?

Techgraphix
Posts: 471
Joined: Fri Jan 20, 2012 1:39 pm
Location: Appelscha, the Netherlands
Contact:

Re: Text engraving problem

Postby Techgraphix » Mon Apr 02, 2018 5:15 am

It's a setting somewhere, i changed it somewhere in the past, but i can't remember exactly what it was... something like BMP-optimize.
But i can't reproduce it anymore else i could tell you.
You have to search in that direction anyway..

Kees

ichliebekohlmeisen
Posts: 5
Joined: Sat Sep 23, 2017 9:19 pm

Re: Text engraving problem

Postby ichliebekohlmeisen » Mon Apr 02, 2018 6:41 pm

I’ve run it with bmp optimize on and off, no difference.

Tech_Marco
Posts: 4343
Joined: Mon Jun 15, 2009 3:00 pm

Re: Text engraving problem

Postby Tech_Marco » Sat Apr 07, 2018 3:37 pm

Check or unchecked the "Auto Group" should take care your issue

Marco
AutoGroupEngrave.JPG
AutoGroupEngrave.JPG (35.12 KiB) Viewed 88 times


Return to “DSP X7”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests