NO laser fire low voltage

RussDolan
Posts: 4
Joined: Sat May 27, 2017 5:57 pm

NO laser fire low voltage

Postby RussDolan » Sat Jun 10, 2017 10:28 pm

just finished the installation of the awc708c light everything seems right except when I test fire the laser I get a low voltage read out on the laser power supply. I did double check the wiring and everything matches the installation diagram. the only difference is I'm using a 12volt power supply not a 24 volt. is that the problem?? I thought it would work with a 12volt one?

Tech_Marco
Posts: 4372
Joined: Mon Jun 15, 2009 3:00 pm

Re: NO laser fire low voltage

Postby Tech_Marco » Sun Jun 11, 2017 11:40 am

What is the "low voltage " were you referring to?
You sure don't want to measure the output voltage from the laser power supply without special equipment!

Did you select High output or Low output from the LaserCad/RayCam?

The controller board can take 12v-32v so 12 v for the controller power is not a problem at all


Marco

RussDolan
Posts: 4
Joined: Sat May 27, 2017 5:57 pm

Re: NO laser fire low voltage

Postby RussDolan » Sun Jun 11, 2017 12:29 pm

m new to the 703 everything seems perfect now just learning the software and setting up my mirrors etc. I dont know how to jurn my test fire down. I like using only about 10% during test fire i adjusted it in the setup but its still firing 100% any ideas?

RussDolan
Posts: 4
Joined: Sat May 27, 2017 5:57 pm

Re: NO laser fire low voltage

Postby RussDolan » Sun Jun 11, 2017 12:30 pm

the issue was the main laser on off switch btw


Return to “DSP X7”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests